Mestarien liiga
Liverpool – Atletico Madrid
Keskiviikko 11.03. klo 22:00

Liverpool kärsi ensimmäisessä osaottelussa tappion Atletico Madridille lukemin 1-0 ja SuomiFutiksen vetovihjeissä vietettiin lunastusjuhlaa. Tuon tappion jälkeen Liverpool on osoittanut muutenkin tavallisen kuolevaisen merkkejä, mutta keskiviikkona koko jalkapalloa seuraava maailma tuntuu odottavan Poolin vastaiskua. Mutta tuleeko se tiukasti puolustavaa Atleticoa vastaan?

Poolin juhlat ovat tauonneet hetkeksi myös kotomaan kamaralla. Jürgen Kloppin suojatit saivat kunnolla kuonoon Watfordilta, FA Cupista tuli noutaja Chelsean toimesta, eikä viime viikonlopun Bournemouth -voittokaan ollut millään tavalla vaikuttava. Poissa Liverpoolilta ovat Xherdan Shaqiri ja hyvin todennäköisesti ykkösvahti Alisson. Andrew Robertson ja Jordan Henderson pelaavat varmasti, jos pelikunto katsotaan riittäväksi. Kotona vahva Liverpool tulee varmasti peliin kovaa.

Diego Simeone puolestaan yrittää tukkia reitit maalintekotonteille toisessakin ottelussa. Simeonen jalkapallo on pahimmillaan inhorealistista ja avausottelussa Pool pysyi hyvin pois vaarallisilta paikoilta. Vieraiden taktiikka on tässä ottelussa taatusti puolustusvoittoinen ja terävillä vastahyökkäyksillä yritetään saada aikaan kallisarvoinen vierasmaali. Kokoonpanotilanne vierailla näyttää ihanteelliselta, ellei ennen ottelua tule mitään yllätyksiä.

Lyö vetoa ottelusta:

Jossain vaiheessa Poolin on pakko avata peliään, jos tulosta ei ala syntyä. Kummankaan joukkueen alakerta ei ole aivan kuumimmillaan viime aikoina ollut, joten tässä ottelussa voidaan nähdä maalejakin. Vetosuositus onkin runsasmaalisuudesta: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO