Palloliitto keskeyttää kilpailutoiminnan – Suomen Cupin neljännesvälierät pelataan silti ilman yleisöä

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliiton liittohallitus kokousti torstai-iltana koronavirusepidemiaan liittyen. Hallitus päätti keskeyttää kaiken kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun saakka muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Ensi lauantaina Suomen Cupin neljännesvälierät pelataan ilman yleisöä. Myös Futsal-liigan pudotuspeliottelut pelataan, mutta nekin ilman yleisöä.

Valtioneuvosto linjasi aiemmin torstaina, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat tulisi peruuttaa toukokuun loppuun saakka. Tästä syystä Palloliiton liittohallitus suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti. Lisäksi Palloliiton pelaajakehitystapahtumat, kuten Huuhkaja- ja Helmaripäivät, alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset ovat toistaiseksi peruttu.

Päätökset muiden kansallisten sarjojen osalta tehdään alkuviikosta. Veikkausliigan hallitus kokoontuu perjantaina pohtimaan mahdollisia muutoksia Veikkausliigan otteluohjelmaan. Veikkausliigan on määrä käynnistyä 11. huhtikuuta.

Palloliitto kertoi myös, että tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.