Eurooppa-liiga
Rangers – Leverkusen
Torstai 12.03. klo 22:00

Eurooppa-liigan nostona otan suomalaisittain mielenkiintoisen kamppailun, kun Glen Kamaran Glasgow Rangers haastaa Lukas Hradeckyn Bayern Leverkusenin. Muiden turnausten tapaan myös Eurooppa-liiga on liipaisimella koronavirus -epidemian kanssa: tätä kirjoitettaessa kaksi torstain ottelua on jo siirretty.

Rangers on palannut vaikeiden aikojen jälkeen Skotlannin huipulle ja Euroopan turnauksiin. Kotimaan sarjassa Steven Gerrardin suojatit ovat sarjassa selkeästi toisena, mutta eivät ole pystyneet tosissaan haastamaan Celticiä mestaruudesta. Otteista on pitkin kautta puuttunut sekä loisto että tasaisuus, vaikka joukkue 16 parhaan joukkoon Eurooppa-liigassa on itsensä taistellutkin – edellisellä kierroksella kaatui Braga yhteislukemin 4-2. Gerrard hikoilee etenkin James Tavernierin ja Ryan Jackin pelikuntoja.

Leverkusen on Bundesligassa viidentenä ja taistelee kynsin hampain ensi kauden europaikoista. Pelillisesti joukkue on ollut viime ajat suorastaan loistava, sillä viimeinen tappio on aivan helmikuun alussa Hoffenheimille kärsitty vierastappio. Viime UEL-kierroksella Porto kaatui selkeästi yhteismaalein 5-2. Viime lauantaina Frankfurtista ei ollut vastusta Leverkusenille, vaan se sai poistua kentältä 4-0 tappio niskassaan. Torstaina Kusen antaa tasoitusta Kevin Vollandin poissaolon muodossa. Myös Sven Bender on poissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän kokonaisuudessaan Leverkusenia laadukkaampana nippuna ja se on suosikki vieraissakin. Markkinoiden paras tarjous riittää minulle peruspeliin: Leverkusen voittaa ottelun kertoimella 2,22.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO