Brasilialaislegenda Ronaldinho täytti lauantaina 40 vuotta, mutta hän vietti syntymäpäiviään hieman erilaisissa tunnelmissa.

Ronaldinho on ollut tutkintavankeudessa Paraguayssa noin kaksi viikkoa saavuttuaan maahan veljensä kanssa väärennettyjen passien kera. Heitä ei heti pidätetty, vaan pyydettiin pysymään hotellihuoneessaan viranomaisten tutkiessa asiaa, mutta kaksi päivää myöhemmin heidät vietiin vankilaan.

Pääsyyttäjä Osmar Legal on kertonut Reutersille, että Ronaldinhon ja hänen veljensä yhteyttä heidät maahan kutsuneeseen Dalia Lopeziin tutkitaan tarkemmin. Lopezia epäillään sotkeutumisesta rahanpesuun.

[readmore from=Ronaldinho]

ESPN:n mukaan Ronaldinho on suosittu hahmo vankilassa, jossa hän viettää päivänsä pitkälti sellissään. Brassilegenda pelaa myös jalkapalloa muiden vankien ja työntekijöiden kanssa ja osallistuu puusepäntyön kurssille.

Monet Ronaldinhon vanhat joukkuekaverit ja seurat onnittelivat häntä lauantaina ja lähettivät tsemppiä entiselle maailmanmestarille.

– Onnittelut, ystävä. Toivottavasti selviät tästä vaikeasta tilanteesta sillä iloisuudella, joka sinusta on aina paistanut, kommentoi Ronaldo.

– Paljon onnea, ystäväni. Vierelläsi oli aina todella helppo pelata. En ikinä unohda niitä hetkiä. Jumala siunatkoon sinua ja antakoon sinulle voimaa, jotta selviät tästä vaikeasta tilanteesta. Rukoilen puolestasi, kirjoitti Rivaldo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Parabéns Xará! Que você vença essa etapa difícil da sua vida com a mesma alegria de sempre! #Ronaldinho40 @ronaldinho

Henkilön Ronaldo (@ronaldo) jakama julkaisu

Atlético

@Atletico
🎩🤙🏾 40 anos do Bruxo! Parabéns, @10Ronaldinho! Saúde, paz e alegria! Aqui é #Galo, P*&&@! ⚫️⚪️