Bayern Münchenin siirtokesän suuntaviivat selvillä – lähtijöitä ainakin kolme

© Kuva: Getty Images

Kauden 2019-2020 jatkumista ja loppuun pelaamisen aikataulua ei ole vielä kunnolla määritelty, mutta samaan aikaan seuroissa pitää suunnitella myös tulevaa kautta. Ainakaan Bayern Münchenin toimistolla ei ole jääty lepäämään laakereillaan, vaan Baijerista on tiedotettu lyhyen ajan sisällä niin päävalmentaja Hansi Flickin kuin konkarihyökkääjä Thomas Müllerinkin jatkosopimuksista.

Jatkuvuus on tärkeää, mutta muutoksiakin on varmasti luvassa. Sport Bild summasi näitä yhteen.

– Olemme erittäin hyvällä tiellä ja meillä on mahtava perusta, Hansi Flick kommentoi joukkueen tilannetta.

– Päämäärä on, että haluamme menestyä tulevina vuosina. On selvää, että meidän täytyy kuitenkin optimoida kokoonpanoamme.

Bayernin hyökkäykseen haetaan lisää tulivoimaa, ja valinta tehtäneen todennäköisesti kolmen nuoren saksalaispelaajan välillä. Huhuissa ovat jo pitkään liikkuneet Manchester Cityn Leroy Sané, Bayer Leverkusenin Kai Havertz ja RB Leipzigin Timo Werner.

Bayernin johtoportaassa uskotaan vakaasti, että heistä kuka tahansa sopisi hyvin joukkueeseen, mutta koronaviruskriisin takia luultavasti vain yksi heistä hankitaan. Sanén ja Havertzin hintalappu pyörii tiettävästi 100 miljoonan euron tietämissä, joskin koronaviruspandemia voi painaa hintoja hieman alaspäin. Timo Wernerin sopimuksessa on tiettävästi 60 miljoonan euron ulosostohinta.

Saman lähteen mukaan Bayern hakee puolustukseensa peräti kolmea uutta pelaajaa, jotta joukkueen materiaaliin saadaan kaivattua leveyttä. Haussa on laitapuolustajat molemmille laidoille sekä oikea toppari. Näiden hankintojen myötä Joshua Kimmich voisi pelata pysyvästi keskikentän pohjalla. Oikeaksi laitapuolustajaksi vahvimmin uumoillaan Ajaxin Sergiño Destiä.

Hansi Flick toivoo, että seura värkkäisi jatkosopimukset ThiagolleDavid Alaballe ja joukkueen kapteeni Manuel Neuerille. Lähtökuopissa on sen sijaan kolme pelaajaa: Javi MartínezJérôme Boateng ja Corentin Tolisso.

Javi Martínezia on viety huhuissa Athletic Bilbaoon. Boatengista puolestaan on kerrottu kiinnostuneen Valioliigan Chelsean ja Arsenalin. Bayern jättää todennäköisesti käyttämättä myös lainamies Philippe Coutinhon osto-option, joten brasilialainen palannee kauden jälkeen Barcelonaan. Tosin Barcelona on huhujen mukaan keskustelemassa Chelsean kanssa uudesta lainasta.

Lähde: Transfermarkt


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille