Bayern Münchenin tähtipuolustaja rikkoi karanteenimääräystä ja kolaroi mersunsa – syy hyvin inhimillinen

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin puolustaja Jerome Boateng sai seuraltaan sakot, kun hän rikkoi karanteenimääräystä ja matkusti sairaan poikansa luo Leipzigiin. Paluumatkalla Boateng kolaroi vielä mersunsa.

Bayern ei kertonut kuinka suuret sakot Boatengille määrättiin, mutta sakon summa lahjoitetaan kokonaisuudessaan paikallisille sairaaloille. Boateng ei kertonut seuralleen lähtevänsä tapaamaan poikaansa.

– Hyväksyn minkä tahansa sakon maailmassa, jos se on perusteltu. Tiedän myös, että oli selkeä virhe, etten ilmoittanut seuralle matkastani, mutta sillä hetkellä ajattelin vain poikaani, Boateng kertoi saksalaiselle Bild-lehdelle.

Lopulta Boatengin rike oli hyvin inhimillinen. Tapausta on vaikea verrata esimerkiksi Aston Villan kapteenin Jack Grealishin hölmöilyyn aiemmin tällä viikolla, kun hän rikkoi ohjeistuksia vieraillakseen kaverinsa luona, jonka jälkeen hän vielä kolaroi autonsa. Puhumattakaan Schalken keskikenttäpelaaja Amine Haritin toilailusta.

– Hänen terveydentilansa ei ole hyvä. Kun poika kutsuu isäänsä, niin silloin sinä tietenkin menet. Ajalla ei ole väliä. Haluan nähdä sellaisen isän, joka ei tuollaisella hetkellä lähde ollakseen neljävuotiaan poikansa kanssa. Minusta se on surullista, Boateng totesi.

Boatengin reissu meni lopullisesti mönkään, kun hän ajoi kolarin rankan raekuuron seurauksena. Arvioiden mukaan auton vauriot tulevat olemaan noin 22 000 euroa, joten matkasta tuli topparille melkoisen kallis.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.