Lähde: PSG:n pelaajat haluttomia palkanalennuksiin – pelkästään Neymar ja Kylian Mbappé tienaavat yhteensä yli miljoona euroa viikossa

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Ranskassa kuohuu. Ligue 1 vahvisti tiistai-iltana, että sarjakausi 2019-20 päätetään keskeyttää lopullisesti. Ranskan rikkaimman seuran, PSG:n, pelaajat eivät ole halukkaita palkanalennuksiin, kertoo ranskalaislehti L’Équipe.

PSG:n johtoporras on käynyt keskusteluja pelaajien kanssa palkanalennuksista, mutta lehden mukaan yhteisymmärrystä ei ole löytynyt. Seuran puolelta neuvotteluja on käynyt urheilutoimenjohtaja Leonardo ja pelaajien puolelta kapteeni Thiago Silva sekä Marquinhos.

PSG haluaisi vähentää menojaan noin 215 miljoonalla eurolla sarjakauden keskeyttämisen takia. PSG:n vuosibudjetti on noin 671 miljoonaa euroa, joista palkkoihin menee lähes puolet. Seura haluaisi leikata esimerkiksi kallispalkkaisimpien pelaajien palkkoja 70 prosentilla.

PSG:n eniten tienaava pelaaja on Neymar, jonka viikkopalkka on noin 690 000 euroa. Toiseksi eniten tienaa hyökkääjä Kylian Mbappé, jonka viikkoansiot pyörivät noin 430 000 eurossa. Pelkästään Mbappén ja Neymarin viikkopalkat kohoavat yli miljoonaan euroon.

Vaikka Ranskan Ligue 1 keskeytettäisiin, on PSG yhä mukana Mestarien liigan jatkopeleissä. PSG pudotti Borussia Dortmundin neljännesvälierissä. UEFA:n toiveissa on jatkaa Mestarien liigan pudotuspelejä elokuussa. Ranskan hallitus määräsi tiistaina, ettei ammattilaisurheilua tulla aloittamaan ainakaan ennen syyskuuta. Näin ollen PSG pelaisi mahdolliset jatkopelit jossain muualla kuin kotikentällään Pariisissa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!