Manuel Neuer kuohahti jatkosopimusneuvotteluihinsa liittyvistä huhuista: ”Tämä ei ole sitä Bayernia, jonka tunnen”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin kapteeni Manuel Neuerin sopimus pitkäaikaisen seuransa kanssa on päättymässä kesällä 2021. Osapuolten välisistä jatkosopimusneuvotteluista on liikkunut paljon huhuja. Useissa niissä on väitetty, että osapuolten välillä olisi suhteellisen suuria erimielisyyksiä koskien mahdollista jatkosopimusta.

Nyt Neuer avasi suunsa aiheesta. Hän nosti esiin muun muassa sen, että koskaan aikaisemmin seuran sisältä ei ole vuotanut tietoja hänen sopimusneuvotteluistaan.

– Kaikki neuvottelut, jotka olen käynyt täällä, ovat hoidettu suurella luottamuksella. Mitään ei ole vuotanut ulos, Neuer sanoi Bildille.

– Nyt käynnissä olevista neuvotteluista on yksityiskohtia medioissa, jotka eivät usein edes ole oikein. Tämä ärsyttää minua. Tämä ei ole se Bayern, jonka minä tunnen.

Osassa uutisista on kerrottu, että Neuerin jatkosopimusneuvotteluissa suurimpana ongelmana on sopimuksen pituus. 34-vuotias torjuja selvensi näkemystään tästä aiheesta.

– Haluan pelata niin pitkään, kun olen kunnossa. Kaikista tärkeintä minulle on kuitenkin luottamus. Minulle on täysin selvää, että olisi järjetöntä pyytää viiden vuoden sopimusta.

– Olen 34-vuotias ja on mahdotonta arvioida, missä kunnossa tulen olemaan 39-vuotiaana. Tästä syystä lehdissä olleet jutut ovat olleet järjettömiä.