Ronaldinho on viettänyt noin kuukauden paraguaylaisessa vankilassa veljensä kanssa.

Brasilialaisikoni jäi kiinni maaliskuun alussa matkustettuaan Paraguayn rajan yli väärennetyllä passilla. Olemme uutisoineet Ronaldinhon tapauksesta tiiviisti. Lue asiasta lisää muun muassa täällä ja täällä.

Ronaldinhosta on saatu vähän väliä videomateriaalia pelaamassa vankilassa jalkapalloa. Urallaan muun muassa maailmanmestaruuden ja Ballon d’Orin voittanut pallotaituri oli voittamassa muutama viikko sitten vankilan jalkapalloturnausta.

Sportin mukaan Ronaldinho päätti osallistua viime viikon sunnuntaina vankilan jalkapallotennisturnaukseen. Monet yllättyivät, kun Ronaldinho ei onnistunutkaan voittamaan turnausta. Ronaldinho hävisi parinsa kanssa kahdelle entiselle poliisille. Toinen poliiseista sai 18 vuoden vankilatuomion murhasta ja toinen kymmenen vuoden tuomion varkaudesta.

Walter Estigarribia

@Estigarribiapy_
Mientras tanto en la cuarentena de Paraguay.

Casual Ronaldinho Gaúcho jugando Piki Volley 🇧🇷🇵🇾