Borussia Mönchengladbach voitti vieraskentällä Bundesliigan illan viimeisessä ottelussa Eintracht Frankfurtin selvin 3-1-lukemin.

Gladbach

@borussia_en
That'll do it! 🙌

The Foals return with a win 🐎💚

#GladToBeBach #SGEBMG 1-3

Vierailijat saivat otteluun unelma-alun, kun Alassane Plea laukoi heidät 1-0-johtoon vain 37 sekunnin jälkeen. Pelikellossa oli vain 7 minuuttia, kun lukemat olivat jo 2-0, kun Marcus Thuram tuplasi Mönchengladbachin johdon.

Ottelun alun perusteella tuli väkisinkin tunne, että Frankfurt ei pystynyt latautumaan otteluun parhaalla mahdollisella tavalla, kun joukkue joutui pelaamaan ilman fanaattista kotiyleisöään.

Toisella puoliajalla Ramy Bensebaini teki ratkaisevalta tuntuneen 3-0-osuman onnistuttuaan rangaistuspotkussa. Kotijoukkueen kiri käynnistyi noin kymmenen minuuttia ennen loppua Andre Silvan maalilla, mutta se oli lopulta laiha lohtu.

Mönchengladbachin voittoa voi pitää pelitapahtumiin nähden ansaittuna. Se nousi Bundesliigassa kolmanneksi RB Leipzigin ohi. Joukkueella on matkaa kärjessä olevaan Bayern Müncheniin kolme pistettä, mutta ero voi lisääntyä huomenna, kun Bayern pelaa kierroksen oman ottelunsa.

Frankfurt on puolestaan vajonnut useiden yllätykseksi jo alempaan keskikastiin. Tällä hetkellä sillä ei ole suurta putoamisvaaraa, mutta karsijan paikka on vain viiden pisteen päässä.