Juventuksella tärkeitä jatkosopimuksia työn alla – ”Loppusuoralla ollaan”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen jalkapallojohtaja Fabio Paratici puhui sunnuntaina Sky Sport Italian lähetyksessä joukkueen rakennustyöstä kohti koronaviruksen jälkeistä aikaa. On edelleen auki, päästäänkö kuluvaa Serie A -kautta jatkamaan, mutta Torinossa katsotaan jo tiiviisti kohti ensi kautta.

Yksi avoimista kysymyksistä on, mitä tekee argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuaín. ”Pipita” on raporttien mukaan jäämässä Argentiinaan, vaikka Italiassa palaillaankin harjoituksiin lähiaikoina, sillä hänen äitinsä on vakavasti sairas.

– Kun hän lähti, hän oli erittäin huolissaan henkilökohtaisten syiden takia, Paratici totesi Higuaínin tilanteesta.

– Hän on hyvin herkkä mies. Pidämme hänestä, ja hänellä on ollut mahtava kausi, joten toivomme, että hän voisi pelata meillä vielä ensi kauden, joka hänen sopimuksestaan on jäljellä.

Lehdistössä on ollut esillä myös huhu vaihtokaupasta, jossa Juventuksen Miralem Pjanic siirtyisi Barcelonaan, ja Barcelonan Arthur vastavuoroisesti Juventukseen. Paratici ei huhuja tyrmää.

– Mitä Pjanic-Arthur-tarinaan tulee, niin suurseurat keskustelevat aina toistensa kanssa. Eivät vain vaihtokaupoista, vaan muustakin kehityksestä. Olemme tällä hetkellä keskusteluvaiheessa.

Paratici paljasti, että 42-vuotias Gianluigi Buffon ja 35-vuotias Giorgio Chiellini jatkanevat seurassa ensi kaudellakin. Kokeneiden seuraikonien nykyiset sopimukset päättyvät tähän kauteen. Myös 26-vuotiaan Paulo Dybalan jatkopahvi on työn alla. Argentiinalaisen nykyinen sopimus ulottuu kesään 2022.

– Buffonin ja Chiellinin sopimusneuvottelut ovat loppusuoralla. Keskustelemme myös Paulo Dybalan kanssa. Tämä koko tilanne (koronaviruskriisi) keskeytti neuvottelut, Paratici totesi.

Lähde: Football-Italia