Kicker: Leroy Sané ja Bayern München päässeet jo sopuun – hintapyyntö romahtanut

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

24-vuotias Saksan maajoukkuelaituri Leroy Sané on Kickerin mukaan erittäin lähellä siirtoa Bayern Müncheniin ensi kaudeksi. Saksalaislehti kertoo Sanén joustaneen aiemmasta palkkavaatimuksestaan ja päässeen Bayernin kanssa siirrosta sopuun. Hänen on määrä saada bundesliigajätiltä viiden vuoden sopimus.

Täysin paketissa siirto ei kuitenkaan ole, sillä yhteisymmärrystä siirtokorvauksesta Sanén nykyisen seuran Manchester Cityn kanssa ei vielä ole löytynyt. Kickerin mukaan näkemyksissä hinnasta on kymmenen miljoonan euron ero.

Bayern Münchenin kerrotaan tarjonneen Manchester Citylle Sanésta 40 miljoonaa euroa. City puolestaan haluaisi pelaajastaan 50 miljoonaa euroa. Hinta on joka tapauksessa romahtanut, sillä viime kesänä Manchester City pyysi Sanésta peräti 125 miljoonaa euroa. Hintaromahdus selittyy sillä, että Sanén sopimus ulottuu vain kesään 2021. Lisäksi koronaviruskriisi pudottaa siirtokorvauksia huomattavasti.

Tällä kaudella Leroy Sané ei ole pelannut lainkaan polven ristisidevamman vuoksi. Cityssä hän on pelannut kesästä 2016. 134 ottelussa Sané on tehnyt 39 maalia ja antanut 45 maalisyöttöä. Nyt Sané on vammastaan toipunut, joten jos Valioliigan kausi pääsee jatkamaan, nähtäneen myös saksalainen kentillä.

Sanésta povattiin pitkään Bayern Münchenin uutta ennätyshankintaa, mutta nyt tilanne näyttää muuttuneen. Ennätystä pitää nimissään Lucas Hernández, josta Bayern maksoi viime kesänä 80 miljoonaa euroa.

Lähde: Transfermarkt


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!