Kymppipaita odottaa Bayern Münchenissa valioliigatähteä – sitä ennen pitäisi tehdä raju palkanalennus

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Bayern München on edistynyt Manchester Cityn kanssa neuvotteluissa Leroy Sanén hankinnasta. Suurin kompastuskivi on tällä hetkellä se, että Sanén pitäisi laskea palkkapyyntöään roimasti.

Saksalinen Sport Bild -lehti tietää kertoa, että Bayern vaatii Sanélta 30 prosentin palkanalennusta, jotta sopimus voisi syntyä. Bayern ja Sané ovat jo neuvotelleet sopimuksen yksityiskohdista, mutta koronapandemian vuoksi saksalaisseura haluaisi, että Sané laskisi palkkapyyntöään. Sané, 24, on tiettävästi halukas siirtymään Bayerniin, jossa laiturille on jo luvattu kymppipaita.

Aiemmin uutisoitiin, että Bayern ja City ovat vielä 10 miljoonan euron päässä yhteisymmärryksestä siirtosumman suhteen. Bayern on tarjonnut Sanésta lehtitietojen mukaan 40 miljoonaa euroa, mutta City haluaisi pelaajastaan vähintään 50 miljoonaa euroa.

Sané on tällä kaudella kärsinyt ikävästä loukkaantumisesta, jonka takia hän ei ehtinyt pelata yhtäkään ottelua Valioliigassa ennen kuin koronapandemia keskeytti sarjat. Sanén nykyinen sopimus Cityn kanssa on voimassa kesään 2021.

Sané kuuluu Saksan A-maajoukkueen ydinryhmään ja hän siirtyi Schalkesta Cityyn kesällä 2016.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS