Serie A sai harjoitusluvan ja Zlatan palasi Italiaan – Seuraako sakkolappu Tukholmasta perässä?

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A -kauden jatkamissuunnitelmat saivat maanantaina uutta puhtia, kun joukkueille myönnettiin lupa palata joukkueharjoituksiin. Joukkuetreenit saavat alkaa ensi maanantaina 18.5.

Koska töiden jatkaminen lähestyy, palasi myös AC Milanin supertähti Zlatan Ibrahimovic maanantai-iltana Italiaan. Zlatanin yksityiskone laskeutui Milanon lentokentälle illalla puoli kahdeksalta. Sitten Zlatan ajoi Milanellon harjoituskeskukseen asiaankuuluvasti kasvomaski suunsa suojana.

38-vuotiaan Zlatanin kontrahti ulottuu vain kuluvan kauden loppuun. Zlatan on treenannut viime ajat Hammarbyn Allsvenskan-ryhmän mukana, ja ruotsalaismediassa on liikkunut huhuja Zlatanin liittymisestä joukkueen vahvuuteen Milan-pestin päättyessä.

– Uskon, että siihen on mahdollisuus. Sen tietää kuitenkin vain Zlatan yksi, Hammarbyn urheilujohtaja Jesper Jansson kommentoi Expressenille.

Vaikka AC Milankin saa alkaa treenata joukkueena jo ensi viikolla, ei Zlatan voi heti muun ryhmän mukaan liittyä. Häntä odottaa muiden Italiaan palaavien tavoin kahden viikon karanteeni terveystarkastuksineen ennen kollektiivisia harjoituksia.

Aftonbladet pitää mahdollisena, että Zlatan saa kotimaassaan oleskelusta vielä muiston postissa. Zlatanin nähtiin kurvailevan Tukholmassa lauantaina Ferrarillaan, mutta valitettavasti hän ajoi autoaan luvatta.

Zlatanin ajoneuvo oli mallia Ferraro Monza SP2. Niitä on tehty alle 500 kappaletta. Auton uskotaan maksaneen 2,4-2,8 miljoonaa euroa.

Zlatanin Ferrari oli kuitenkin poistettu liikennekäytöstä 30. maaliskuuta. Sillä oli lupa ajaa vain lähimpään katsastuskonttoriin, joten Zlatan kuljetti ajoneuvoaan luvatta.

Jos posti Zlatanille sakkolapun kiikuttaakin, ei se tule multimiljonäärin taloutta hetkauttamaan. Sakko on nimittäin Aftonbladetin mukaan suuruudeltaan 1 200- 2 000 kruunua, eli euroiksi muutettuna 113-189 euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.