Borussia Dortmund palasi lauantaina koronavirustauolta komean 4-0 -derbyvoiton myötä. Schalken kaaduttua Signal Iduna Parkilla keltapaitainen kotijoukkue esitti hienon ja tunteikkaan eleen, kun se kävi kiittämässä tarunhohtoista päätykatsomoa ”Keltaista seinää”, vaikka koronapandemian takia katsomossa oli vain muutama ottelun toimihenkilö (katso video).

Dortmundin Julian Brandt kertoi haastattelussa eleen olleen joukkueelta spontaani päätös. Ratkaisevassa roolissa maalillaan ja maalisyötöllään ollut Erling Braut Håland oli sen sijaan omassa haastattelussaan hyvin vähäsanainen. Norjalaisen lyhyet vastaukset naurattavat jopa haastattelua tehnyttä beIN Sportsin toimittajaa. Tässä koko sananvaihto lyhykäisyydessään.

Haastattelija: Sinä ja koko joukkue menitte loppuvihellyksen jälkeen eteläpäädyn kuuluisan Keltaisen seinän eteen, vaikka se oli tänään tietysti tyhjä. Miksi teitte niin?

Håland: Miksi ei?

Haastattelija: Halusitteko lähettää jonkinlaisen viestin?

Håland: Joo.

Haastattelija: Kertoisitko meille siitä viestistä?

Håland: Faneillemme.

Haastattelija: He ovat kaikki teille ja Borussia Dortmundille?

Håland: Näin on.

Haastattelija: Kiitos paljon. Oli ilo jutella kanssasi.

beIN SPORTS

@beINSPORTS_EN

beIN SPORTS

@beINSPORTS_EN
This is beautiful 💛

Dortmund players celebrate their 4-0 win over Schalke in front of the famous Yellow Wall. The fans of course aren't there but that didn't stop the players from keeping with their tradition.

#beINBundesliga
This club man! 😭💛

@ErlingHaaland pays tribute to the Dortmund fans who couldn't be at the game today.

What an incredible bond.

#beINBundesliga

Håland on tehnyt nyt yhdeksässä bundesliigaottelussaan kymmenen maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Kuten tilastoista ja ylläolevasta haastattelusta näkyy, 19-vuotias norjalaishyökkääjä puhuu mieluiten kentällä.