Yllättävä paljastus – huippuagentti kertoi, miksi Erling Braut Håland kieltäytyi jyrkästi Juventuksen tarjouksesta

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Erling Braut Håland on ollut kauden 2019-20 komeetta. 19-vuotias hyökkääjä siirtyi tammikuussa Red Bull Salzburgista Borussia Dortmundiin, jossa nuorukainen on ollut heti alusta alkaen iskussa.

Hålandin perässä oli tammikuussa useita suurseuroja Dortmundin lisäksi. Muun muassa Manchester United sekä Juventus olivat kiinnostuneita norjalaishyökkääjästä. Lopulta Håland valitsi silti Dortmundin ja Saksan Bundesliigan, jossa hyökkääjälupaus on tehnyt yhdeksässä ottelussa kymmenen maalia.

Håland osui jälleen, kun Bundesliiga käynnistyi viikonloppuna uudelleen koronapandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Håland teki Dortmundin 1-0-voittomaalin Schalkea vastaan Ruhrin derbyssä, joka päättyi lopulta lukemin 4-0.

Nyt voi sanoa, että Håland teki oikean valinnan, kun hän siirtyi Dortmundiin noin 20 miljoonalla eurolla. Hålandin agentti Mino Raiola kertoi aiemmin, että Håland ei halunnut siirtyä Manchester Unitediin, vaikka United-manageri Ole Gunar Solskjær väitti syynä olleen Raiolan sanelema ulosostoklausuuli.

Nyt Raiola paljasti, ettei myöskään Juventuksen tarjous ollut kovin houkutteleva. Nuori hyökkääjä olisi saanut hakea vauhtia nimittäin reservien puolelta.

– He (Juventus) olisivat laittaneet hänet alle 23-vuotiaiden joukkueeseen, Raiola täräytti italialaiselle La Repubblica -sanomalehdelle.

Italian A-maajoukkueessa upean uran tehnyt ex-hyökkääjä Christian Vieri piti Hålandin päätöstä siirtyä Saksaan erinomaisena siirtona. Vieri kertoi mietteistään toissa viikolla.

– Hän teki oikein. Siirtyminen Borussia Dortmundiin oli oikea päätös. Hän on nyt joukkueessa, joka panostaa nuoriin pelaajiin, ja jossa hän saa pelata. Hän on ilmiömäinen lahjakkuus, ja hänet tullaan myymään muutaman vuoden päästä 200 tai 300 miljoonalla eurolla, Vieri totesi toiselle hyökkääjälegendalle Antonio Cassanolle Instagramin live-lähetyksessä.

Hålandin sopimukseen sisältyy 75 miljoonan eurona ulosostoklausuuli, joka aktivoituu heinäkuussa 2021. Juventuksen odotetaan olevan myös silloin apajilla.

Lähde: Football Italia

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!