Tanskan Superliga
Bröndby – SönderjyskE
Tiistai 02.06. klo 20:00

Myös Tanskassa on jalkapallon pääsarja saatu jatkumaan ja ensimmäistä tauon jälkeistä kierrosta on pelattu viime päivien aikana. Runkosarjan viimeisten ottelujen jälkeen joukkueet jaetaan sijoitusten mukaan mestaruus- ja putoamissarjoihin ja kauden ratkaisut pelataan kahdessa ryhmässä.

Bröndby on matkalla mestaruuspeleihin – joukkue on viidentenä sarjassa. Matkaa sarjakärki Midtjyllandiin on yli kaksikymmentä pistettä. Ennen koronataukoa joukkue oli mukavassa nousussa ja kotiotteluistaan Bröndby on voittanut tällä kaudella kaksi kolmasosaa. Ennen sarjan jatkumista Bröndby pelasi kaksi harjoitusottelua Lyngbytä vastaan, joista voitti yhden ja hävisi yhden. Joukkueen ykköskärki Kamil Wilczek on paukuttanut sarjassa tähän mennessä jo 17 maalia.

SönderjyskE on sarjassa kymmenentenä ja sydäntalvi oli joukkueelle todellista tervanjuontia. Voitot ovat olleet harvassa ja luokkaeroa sarjan parhaisiin joukkueisiin on reippaasti. Alkuvuoden ainoa voitto tuli myös sarjan vaisusti pelanneesta Hobrosta. Ennen sarjan jatkumista Sönderjyske pelasi tasapelin divarijoukkue Koldingia vastaan ja hävisi selityksittä FC Kööpenhaminalle.

Lyö vetoa ottelusta:

Tauko ja kotiyleisön puuttuminen toki aiheuttavat omat kommervenkkinsä ottelun psyykkaamiselle, mutta näen Bröndbyn selkeänä suosikkina ja pikkutipsi lähtee kotivoitolle. Lisäpisteet ovat kuitenkin sarjassa tarpeen. Vetosuositus on Bröndby voittaa ottelun kertoimella 1,70.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO