HIFK on vahvistanut rivejään 21-vuotiaalla John Fagerströmillä. Fagerström siirtyy pääkaupunkiin Ykkösessä pelaavasta Ekenäs IF:stä, jota hän on edustanut kahdella edellisellä kaudella. Vasemmalla laidalla viihtyvä Fagerström liittyi HIFK:n vahvuuteen tiistaina.

– Juttelin aiemmin keväällä Mike Keeneyn kanssa ja pääsin sitä kautta mukaan HIFK:n treeneihin kesäkuun alussa. Tuntuu hyvältä nyt kun päästiin seuran kanssa sopimukseen, ja saadaan hommat käyntiin kunnolla, Fagerström kommentoi HIFK:n sivuilla.

Viime kaudella Fagerström merkkautti EIF:n riveissä Ykkösessä kolme maalia 15 esiintymisessä kentällä, mutta nyt hän on uuden haasteen edessä siirtyessään liigatason nurmille. Hän ottaa askeleen eteenpäin ilolla vastaan.

– Olen vahva ja hyvässä fyysisessä kunnossa tällä hetkellä. Samalla minulta löytyy myös nopeutta, joten tuon lisää fyysistä voimaa HIFK:n peliin.

– Tuntuu hyvältä päästä pelaamaan Veikkausliigassa, mikä on ollut mielessä jo pitkään. HIFK on hieno ja perinteikäs seura ja kaikki on hoitunut todella ammattimaisesti täällä. Otan ilolla vastaan tämän haasteen.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kuvailee verkkosivuilla Fagerströmiä fyysiseksi, vahvaksi ja motivoituneeksi pelaajaksi. Hän uskoo tuoreen värväyksen olevan lupaava vahvistus miehistöön.

– Hänellä on ollut tavoitteenaan päästä pelaamaan Veikkausliigassa ja olemme iloisia siitä, että hän nyt saa tämän mahdollisuuden meillä. Uskomme vahvasti siihen, että hän ottaa seuraavan askeleen urallaan meillä, Lönnström kommentoi.