Veikkausliigan, Ykkösen ja Kansallisen Liigan järjestämä Kauden tärkein ottelu -kampanja päättyi sunnuntai-iltana. Kymmenen euron arvoisia pääsylippuja ostettiin kaikkiaan 2 047, joten kampanjan tuotto oli kaikkiaan 20 470 euroa.

Ostetut pääsyliput lahjoitetaan eri hyväntekeväisyyskohteisiin. Tuotto puolestaan jaetaan sarjatasoittain eri sarjojen seuroille sen mukaan, minkä sarjan lippuja on ostettu. Jos potti jaettaisiin tasan kaikkien 34 seuran kesken, saisi kukin seura 602 euroa.

Summan jakautumsiesta eri sarjojen kesken ei ole vielä tarkemmin tiedotettu.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
2047 x KIITOS jokaiselle Kauden tärkein ottelu -kampanjaan osallistuneelle!

Saimme kokoon 20 470 euroa suomalaiselle huippujalkapallolle ja 2047 pääsylippua hyväntekeväisyyskohteille.

#Veikkausliiga #KansallinenLiiga #Ykkönen

Jo päättyneestä Kauden tärkein ottelu -kampanjasta voi lukea lisää täältä.