Valioliiga
Newcastle – Aston Villa
Keskiviikko 24.06. klo 20:00

Keskiviikkona Valioliigassa tapahtuu jälleen. Vedonlyönnillinen mielenkiinto kohdistuu otteluun, joka välttämättä ei ole illan urheilullinen kohokohta – kyseessä on Newcastlen ja Aston Villan välinen koitos. Newcastlessa eletään mielenkiintoisia aikoja, sillä seuran myynti saudiarabialaisille herättää kovaa keskustelua ja useammatkin tahot ovat halunneet laittaa kaupat jäihin. Aston Villan puolella kaikki mielenkiinto keskittyy puolestaan sarjapaikan kohtaloon.

Newcastle paransi tilannettaan sarjassa tuntuvasti antamalla kauden yllättäjäjoukkue Sheffield Unitedille kunnon löylytyksen. Vieraiden jouduttua vajaalle toisen jakson alussa Steve Brucen suojatit käyttivät momentumin hyväkseen ja repivät Bladesin puolustuksen hajalle kolmesti. Bruce on joutunut käsittelemään paljon kentän ulkopuolista painetta, mutta kokenut valmentaja on pitänyt kiitettävästi kiinni fokuksestaan pitää seura sarjassa. Poissaolotilanne Brucella on ennallaan ja jos pelaajilla kunto riittää, ei avauskokoonpanossa tapahtune suuria muutoksia.

Aston Villa on kerännyt ensimmäisistä tauon jälkeisistä otteluistaan vain pisteen. Dean Smithin joukkio kiusasi Chelseaa jonkun aikaa, mutta ei pystynyt toden teolla haastamaan vastustajia jouduttuaan parissa minuutissa altavastaajaksi. Villan kanssa on saanut jauhaa samaa mantraa koko kauden – joukkue on edelleen vähemmän kuin osiensa summa, eivätkä satsaukset näy kentällä. Muiden poissaolojen ohella Smith jännittänee John McGinnin kuntoa, sillä mies tarvitsi jääpussia viime ottelussa vaihtoon päästyään.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämä ottelu kuuluu varmasti niihin, joista Smith on budjetoinut Villalle pisteitä. Joudun kuitenkin pitämään edelleen Villaa vastapelijoukkueena. Newcastle näytti yllättävän solidilta viimeksi ja se on suosikkini keskiviikkona. Vetosuositus on Newcastle voittaa ottelun kertoimella 2,39.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mukava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS