Uusi käänne – Timo Werner hyppäämässä RB Leipzigin Mestarien liiga -ryhmästä Chelsean takia

© Kuva: Getty Images

Vahvat huhut vievät Saksan maajoukkuehyökkääjä Timo Werneriä ensi kaudeksi Chelseaan. 24-vuotias Werner on pelannut erinomaisen kauden RB Leipzigissa, mutta lontoolaisseuran uskotaan lunastavan kärkimiehen 55 miljoonan euron ulosostoklausuulin pian.

Uusi käänne saagassa on se, että muun muassa Bildin ja Expressin mukaan Timo Werner aikoo jättäytyä pois RB Leipzigin Mestarien liiga -miehistöstä. RB Leipzig voitti keväällä Tottenhamin kilpailun neljännesvälierässä yhteismaalein 4-0, ja on mukana elokuussa pelattavissa puolivälierissä. Lehtitietoihin perustuen kuitenkin ilman Timo Werneriä.

Lehtiväitteiden mukaan Werner on jo kertonut Leipzigille haluavansa jäädä elokuun Mestarien liiga -koitoksista pois. Näin hänelle jäisi enemmän aikaa lepoon sekä Chelseaan keskittymiseen. Saksan Bundesliiga-kausi päättyy ensi viikon lauantaina.

Express menee arviossaan jopa niin pitkälle, että se pohtii, voisiko Werner pelata jopa Chelsean paidassa Mestarien liigaa elokuussa. UEFA päättää mahdollisista poikkeuksista Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pelaajarekisteröintiin keskiviikkona.

Chelsea hävisi neljännesvälierien avausosassa kotikentällään Bayern Münchenille maalein 0-3, joten sillä on toisessa osaottelussa liki mahdoton vuori ylitettävänään.

Timo Wernerin uskotaan solmivan Chelsean kanssa viisivuotisen sopimuksen, jonka viikkopalkka on 200 000 puntaa, eli nykykurssilla 223 000 euroa.

Lähde: Besoccer


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.