Bayern München virallisti vihdoin Leroy Sanén siirron – ”Haluamme parhaat saksalaiset pelaajat”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kerroimme torstai-iltana siitä, kuinka Bayern Münchenin arabiankielinen sivusto hätäili ja julkaisi reilusti etuajassa kuvia Saksan maajoukkuelaituri Leroy Sanésta Bayern Münchenin paidassa. Siirtoa ei ollut tarkoitus julkistaa vielä eilen, vaan kuvat levisivät maailmalle aivan liian varhain.

Vihdoin perjantaina Bayernin sivuille ilmestyi myös virallinen siirtouutinen todella pitkään uumoillusta siirrosta. 24-vuotias Sané siirtyy Bayerniin viisivuotisella sopimuksella ja aloittaa ensi viikolla Münchenissä valmistautumisen uuteen kauteen.

Leroy Sané on Schalken kasvatti, joka siirtyi Manchester Cityyn kesällä 2016 noin 52 miljoonan euron siirtosummalla. Nyt siirtokorvauksen uumoillaan olevan noin 60 miljoonaa euroa.

– Olemme iloisia saadessamme toivottaa Leroy Sanén tervetulleeksi FC Bayerniin. Hän on erinomainen pelaaja, joka on osoittanut osaamisensa viime vuosien aikana jatkuvasti, etenkin maajoukkueessa, Bayernin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge kommentoi seuran kotisivuilla.

– Tavoitteemme on kerätä FC Bayerniin parhaita saksalaisia pelaajia. Leroyn hankinta allekirjoittaa tätä tietä.

Bayern Münchenissä pelasi vuosikausien ajan kaksi legendaarista laitahyökkääjää Arjen Robben ja Franck Ribéry. Nyt laitalinkkiosastolla on tehty onnistunut sukupolvenvaihdos, sillä Serge GnabryKingsley Coman ja Leroy Sané ovat kaikki erinomaisia laitapelaajia.

– FC Bayern on erittäin suuri seura, jolla on suuret tavoitteet – ja ne tavoitteet sopivat myös minulle. Odotan innolla tätä uutta haastetta ja maltan tuskin odottaa, että pääsen treenaamaan joukkueen kanssa.

– Tunnen (päävalmentaja) Hansi Flickin alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta. Meillä oli siellä erittäin hyvät välit. Haluan voittaa FC Bayernissa mahdollisimman monta pokaalia. Kaikkein ylimpänä tavoitelistalla on Mestarien liiga.

Leroy Sané on pelannut Saksan A-maajoukkueessa 21 ottelua. Niissä hän on tehnyt viisi maalia.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS