Megamoka – arabiankielinen sivusto hätäili Bayern Münchenin jättisiirron kanssa

© Kuva: Getty Images

Laitahyökkääjä Leroy Sanén Bayern München-siirron vahvistuminen lienee enää ajan kysymys. Bayern ei aikonut virallistaa siirtoa vielä tänään, mutta paine kasvoi yhtäkkiä valtavasti, kun kuvat Sanésta Bayernin peliasussa ja toimistolla vuotivat jo julkisuuteen. Ne julkaistiin Suomen aikaa kello 21.40 Bayernin virallisella arabiankielisellä kotisivulla – mutta ilmeisesti tarpeettoman aikaisin.

Kuvat olivat esillä vain muutaman minuutin ennen kuin uutinen poistettiin taas. Siinä välissä ne ehtivät kuitenkin näkyä riittävän monille, jotta uutinen Sanén siirron ”virallisesta vahvistumisesta” on levinnyt somessa kulovalkean lailla. Arabiankielinen sivusto julkaisi kuvat otsikolla ”Ensimmäiset kuvat Leroy Sanésta FC Bayernissa”.

Bildin mukaan Bayernin seurajohto ei ilahtunut arabiankielisen sivuston hätäilystä alkuunkaan. Sivustoa pyörittää ulkopuolinen toimija, mutta se on kuitenkin Bayernin virallinen sivu – joka nyt sattui julkaisemaan kuvagallerian liian aikaisin.

Bild kertoo, että Bayernissa harkitaankin siirron virallistamista myös saksaksi ja englanniksi jo tänään, koska kuvat ovat päässeet maailmalle leviämään. Bildin sivuillaan jakaman kuvasarjan löytää täältä.

24-vuotias Sané siirtyy seuraan Manchester Citystä, jossa hän pelasi viimeiset neljä kautta. City maksoi Sanén kasvattajaseura Schalkelle miehestä tuolloin 52 miljoonaa euroa.

Bayern oli tosissaan Sanén perässä jo viime kesänä, mutta tuolloin siirto kaatui pelaajan vakavaan polvivammaan. Siitä syystä Sané onkin pelannut tällä kaudella vain yhden valioliigaottelun, 11 minuuttia heti juhannuksen jälkeen Burnleytä vastaan.

Kaikkiaan Sané on pelannut urallaan 90 valioliigaottelua, joissa hän on tehnyt 25 maalia ja antanut 31 maalisyöttöä. Kahdesti Valioliigan voittoa juhlinut Sané on pelannut Saksan A-maajoukkueessa 21 ottelua.

Koronakriisi pelasi tilanteessa ehdottomasti Bayern Münchenin pussiin, sillä Cityn hintapyyntö laski huomattavasti vuodentakaisesta. Lisäksi nyt oli viimeinen hetki myydä Sané, sillä hänen sopimuksensa kattoi enää ensi kauden.

Sanén sopimus Bayernin kanssa on viisivuotinen. Bayern maksaa Citylle korvauksena tiettävästi noin 60 miljoonaa euroa. Viime kesänä puhuttiin selvästi kolminumeroisesta siirtosummasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.