Bayern Münchenin avainpelaaja loukkaantui juuri ennen Mestarien liigan otteluita

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat ensi viikolla.

Ensi viikon perjantaina Bayern München isännöi Chelseaa Allianz Arenalla ja Manchester City kohtaa Real Madridin Etihadilla neljännesvälierien toisissa osissa.

Bayern voitti neljännesvälierien avausosan Stamford Bridgellä komeasti 3-0, ja lähtee siten suurena ennakkosuosikkina ensi viikon perjantain kamppailuun.

Bayern sai kuitenkin surkeita uutisia, sillä Benjamin Pavard on loukannut nilkkaansa harjoituksissa ja on todennäköisesti sivussa ainakin Chelsea-ottelusta.

Pavard on yksi Bayernin tämän kauden peliaikakuninkaista ja kuuluu joukkueen selviin avainpelaajiin. Vain Joshua Kimmich on saanut kenttäpelaajista Pavardia enemmän peliaikaa.

– Meidän on odotettava tuloksia, jotta tiedämme, kuinka kauan hän on sivussa. Toivottavasti kyseessä ei ole mitään vakavampaa, Bayernin päävalmentaja Hans-Dieter Flick totesi.

Pavardin loukkaantuminen saattaa hyödyttää Bayerniin tammikuussa lainalle saapunutta Álvaro Odriozolaa. Odriozola on jäänyt olemattomalle vastuulle Bayernissa, mutta Pavardin vamman myötä espanjalainen saattaa päästä avauskokoonpanoon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.