Zlatan Ibrahimovićin tulevaisuus yhä auki: ”En ole maskotti”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Konkarihyökkääjä Zlatan Ibrahimović on yhä epävarma tulevaisuudestaan AC Milanissa.

Ruotsalaistähti Ibrahimović, 38, liittyi Milaniin tammikuussa loppukauden mittaisella sopimuksella, jossa on jatko-optio ensi kaudesta. Hänen mukaansa keskusteluja option käyttämisestä ei ole kuitenkaan vielä aloitettu.

Ibrahimović sanoi viikonloppuna Sky Sport Italian haastattelussa, että voisi jäädä Rossonerin riveihin vain, jos kokee, että hänestä on vielä hyötyä.

Aiemmin viime viikolla hän antoi ymmärtää, ettei jatka Milanissa, jos seura ei pääse ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Mahdollisuudet ovat häviävän pienet, sillä Milanin olisi käytännössä voitettava kaikki pelinsä ja toivottava täydellistä sulamista paikallisvastustajaltaan Interiltä, joka miehittää tällä hetkellä Serie A:ssa neljättä sijaa, viimeistä Mestarien liigaan oikeuttavaa paikkaa.

Ottelun vähemmän pelannut Inter on 15 pistettä edellä Milania, joka hävisi kauden molemmat keskinäiset kohtaamiset. Milan taistelee lähinnä pääsystä Eurooppa-liigaan, mutta Ibrahimović on sanonut, että se ei ole oikea kilpailu hänelle tai Milanille.

– Jatkan pelaamista vain, jos saan tuloksia aikaan. En ole maskotti, kommentoi Ibrahimović Sky Sport Italialle.

– Ensi kausi? Katsotaan. Minulla on yhä kolme viikkoa sopimustani jäljellä. Kukaan ei ole aloittanut keskustelua tulevaisuudesta minun tai Milanin puolesta. Täällä ei tiedetä tällä hetkellä tulevaisuudesta mitään. Pelataan ensin ja sijoitutaan mahdollisimman korkealle, katsotaan sitten.

– Kukaan ei ole yhtä vahva kuin Ibra. Se [tulevaisuuteni] riippuu seurasta, ei vain minusta.

Ibrahimović on ehtinyt pelata tällä kaudella AC Milanissa 14 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kolme.

Sunnuntaina hän asteli tunnin kohdalla tyytymättömän näköisenä vaihtoon sarjapelissä Napolia vastaan. Varttia myöhemmin Milan nousi 2-2-tasatulokseen Franck Kessien rangaistuspotkumaalilla. Milanin päävalmentaja Stefano Pioli sanoi, että Ibrahimovićin turhautuminen johtui yksinkertaisesti hänen kilpailuhenkisyydestään.

– Ibra oli vihainen, koska me olimme tappiolla. Olimme juuri päästäneet maalin, ja hän odottaa aina parasta itseltään ja muilta, sanoi Pioli Football Italian mukaan.

LUE MYÖS:

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS