Noin kymmenen kuukauden odotus päättyy pian, kun Huuhkajat palaa ensi viikolla jälleen maaotteluiden pariin. Tyhjille katsomoille pelattavissa Nations Leaguen otteluissa Suomi kohtaa torstaina 3.9. Helsingissä Walesin ja sunnuntaina 6.9. vieraskentällä Irlannin. Viaplay, V Sport ja Viafree televisioivat molemmat ottelut.

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt Suomen joukkueen otteluihin. Mukana on tuttu runko menestykkäistä EM-karsinnoista, mutta myös uusia pelaajia ryhmään on nimetty.

Ensimmäisen A-maajoukkuekutsunsa saivat KuPS:n Ilmari Niskanen, Puolassa pelaava Santeri Hostikka ja vahvan viime kauden pelannut laitapuolustaja Niko Hämäläinen. Hämäläisen kohdalla kutsu merkinnee maajoukkuevalinnan kiinnittymistä Suomeen hänen toisen kotimaansa USA:n sijaan.

Juhani Ojala tekee pienen tauon jälkeen paluun maajoukkueeseen. Myöskään HJK:n Daniel O’Shaughnessyä ja Nikolai Alhoa ei ole kovin usein maajoukkuepaidassa nähty.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐇𝐮𝐮𝐡𝐤𝐚𝐣𝐢𝐞𝐧 𝐣𝐨𝐮𝐤𝐤𝐮𝐞 𝐣𝐮𝐥𝐤𝐢! 🦉

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt joukkueensa syyskuun UEFA Nations League -otteluihin Walesia (3.9.) ja Irlantia (6.9.) vastaan.

Syyskuussa kannustetaan Huuhkajia kotona!

#Huuhkajat #FINWAL #IRLFIN #UNLfi

Joukkueesta jäivät koronapandemiasta ja siitä aiheutuvista karanteenimääräyksistä johtuen MLS-pelaajat Jukka Raitala, Robin Lod ja Lassi Lappalainen. Sivussa on myös HJK:n Rasmus Schüller. Pafos FC:n Paulus Arajuuri ja Brescian Simon Skrabb kärsivät loukkaantumisista. Joona Toivio jäi pois iloisen perhetapahtuman vuoksi.

Artikkelia muokattu 28.8.2020 klo 21.15: Lisätty tieto Arajuuren loukkaantumisesta.