Juventuksen tuore päävalmentaja vahvisti: Gonzalo Higuaín jättää seuran – ”Päätimme sen yhdessä”

© Kuva: Getty Images

Gonzalo Higuaín poistuu Juventuksesta seuraavien viikkojen aikana.

Juventuksen uusi päävalmentaja Andrea Pirlo kertoi asiasta tiistaisessa lehdistötilaisuudessa. Pirlon mukaan kyseessä oli yhteinen päätös.

Higuaín saapui Juventukseen kesällä 2016 jopa 90 miljoonan euron siirtosummalla. Higuaín pelasi seurassa 149 ottelussa, joissa syntyi 66 maalia.

Päättyneellä kaudella Higuaín teki 44 ottelussa yhteensä 11 maalia.

– Olen puhunut Higuaínin kanssa. Hän on ihminen, jota kunnioitan valtavasti ja hän on suorittanut hyvin tärkeän ajanjakson Juventuksessa. Hän on ollut loistava pelaaja, mutta päätimme yhdessä, että nyt meidän olisi parempi matkata eri suuntiin. Gonzalo on ollut suuri mestari, mutta kaikki loppuu aikanaan, Pirlo totesi lehdistölle.

Pirlon valinta Juventuksen päävalmentajaksi tuli suurena yllätyksenä. Pirlo nimettiin Juventuksen B-joukkueen päävalmentajaksi noin viikkoa aiemmin, mutta Juventus putosi Lyonin käsittelyssä Mestarien liigasta. Seuraavana päivänä Maurizio Sarri sai potkut ja Pirlo nousi edustusjoukkueen päävalmentajaksi.

– Minulta kysyttiin, olenko varma tästä. En ajatellut muuta kuin tätä. Olen vakuuttunut siitä, että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan.