Bayern München kruunattiin sunnuntai-iltana Mestarien liigan voittajaksi. Bayern voitti finaalissa PSG:n maalein 1-0. Voittomaalista vastasi Kingsley Coman.

Bayernia seuratasolla edustava Lucas Hernández oli myös voittamassa Mestarien liigaa.

24-vuotiaan Lucasin kausi oli henkilökohtaisella tasolla suuri pettymys, vaikka Bayern voittikin historiallisen triplamestaruuden.

Bayern maksoi Lucasista Atléticolle jopa 80 miljoonaa euroa, mutta Lucas kärsi loukkaantumisista ja menetti samalla avauskokoonpanon paikkansa huiman debyyttikauden pelanneelle Alphonso Daviesille. Lucas pelasi kauden aikana vain reilut tuhat minuuttia.

Lucasista ja puolustajan veljestä Theo Hernándezista tuli sunnuntaina kuudennet veljekset, jotka ovat voittaneet Mestarien liigan. Theo voitti Mestarien liigan Real Madridin riveissä keväällä 2018. Theo edustaa nykyään AC Milania. Kummatkin ovat Atléticon kasvatteja.

Hernándezin veljeksiä aiemmin samaan saavutukseen ovat yltäneet Diego ja Gabriel Milito, Phil ja Gary Neville, Frank ja Ronald de Boer, Michael ja Brian Laudrup, sekä Rafinha ja Thiago Alcántara.

Lähde: MARCA