Romanian futisikoni antoi itselleen potkut

© Kuva: Getty Images

Romanian jalkapalloilun suurin legenda Gheorghe Hagi on antanut potkut itselleen. 55-vuotias ”Karpaattien Maradona” valmensi omistamaansa Viitorul Constantaa vuodesta 2014 lähtien, mutta nyt on aika etsiä uutta miestä tehtävään.

– Etsimme yhdessä seuran puheenjohtajan kanssa uutta valmentajaa tulevien päivien aikana, Hagi kommentoi tiedotteessa ESPN:n mukaan.

Hagi perusti Viitorul Constantan vuonna 2009 ja omistaa seuran edelleen. Seura on tunnettu Romaniassa etenkin erinomaisena nuorten pelaajien kehittäjänä. Valmentajana Hagi johdatti Viitorulin seurahistorian ensimmäiseen Romanian-mestaruuteen vuonna 2017. Viime vuonna palkintokaappiin tulivat Romanian Cupin ja Supercupin voitot, mutta tällä kaudella joukkue ei yltänyt kuuden parhaan joukkoon ja jäi ulos eurokentiltä.

Aiemmin Gheorghe Hagi on valmentanut muun muassa Romanian A-maajoukkuetta ja Galatasarayta. Pelaajana hän edusti muun muassa Real Madridia ja Barcelonaa. Hagi pelasi kaikkiaan 124 A-maaottelua ja esiintyi kolmessa MM-turnauksessa. Hänet valittiin seitsemän kertaa Romanian vuoden pelaajaksi. Vuoden 2004 Ballon d’Or-äänestyksessä Hagi oli neljäs.

Gheorghe Hagin poika Ianis Hagi, 21, edustaa seuratasolla skotlantilaista Rangersia ja on jo pelannut kymmenen A-maaottelua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.