Thomas Müller vertasi Bayernin murskajaisia ikimuistoiseen MM-kisaotteluun

© Kuva: Getty Images

Saksan maajoukkueen ja Bayern Münchenin hyökkääjästä Thomas Mülleristä on muodostunut todellinen Barcelonan piinaaja.

Müller, 30, on kohdannut Barcelonan urallaan viidessä ottelussa voittaen niistä neljä. Noissa peleissä hän on heiluttanut katalonialaisten verkkoa kuudesti ja tarjoillut kaksi maalisyöttöä.

Perjantaina Müller oli jälleen hyvässä vedossa, kun Bayern voitti Barcelonan Mestarien liigan puolivälierässä murskaluvuin 8-2. Hän teki itse kaksi osumaa ja tarjoili syötön vielä yhteen. Mülleristä tuli samalla eniten otteluita Mestarien liigassa pelannut saksalainen. Hän ohitti tilastossa entisen joukkuekaverinsa Philipp Lahmin, joka esiintyi Euroopan arvostetuimmassa seuraturnauksessa 112 kertaa.

Saksan maajoukkueen ja Bayernin pelaajana Müller on tottunut suurinumeroisiin voittoihin. Vuoden 2014 MM-kisoissa hän todisti aitiopaikalta yhtä arvokisahistorian ikimuistoisinta ottelua, kun Saksa kaatoi Brasilian välierässä 7-1. Müller kuritti tuolloin kisojen kotimaata yhdellä osumalla ja maalisyötöllä. Saksa kruunattiin lopulta maailmanmestariksi Argentiinan kaaduttua loppuottelussa jatkoajalla.

Müllerin mukaan perjantainen murskavoitto Barcelonasta oli vielä vaikuttavampi suoritus kuin Saksan ylikävely Brasiliasta.

– Meillä ei missään vaiheessa ollut samanlaista kontrollia pelistä vuonna 2014 Brasiliassa, kommentoi Müller Daily Mailin mukaan.

– Sellaista tapahtui silloin, mutta ei puhuta siitä. Puhutaan tästä päivästä. Tämä oli erityinen ilta. Tulos ja tapa, jolla sen saavutimme olivat erityisiä.

Brasilian suuret odotukset vaihtuivat valtavaan pettymykseen kotikisoissa vuonna 2014. Kuva: Getty Images

– Hienointa oli nähdä, että vaihtopelaajat tulivat kentälle samalla asenteella ja ilolla [kuin avaukset pelaajat].

– Tärkeintä on, että teemme haluamamme kentällä ja kaikki puskevat itsensä äärirajoilleen.

Müller tietää, että Bayernilla ei ole liikaa aikaa juhlia voittoa Barcelonasta. Välierä on vuorossa jo keskiviikkona, ja vastaan asettuu joko Manchester City tai Lyon.

– Voitte vain kuvitella, millainen tunnelma meillä on. Mutta meidän on palauduttava.

– Tämä oli meiltä iso osoitus vahvuudestamme, mutta seuraava ottelu alkaa 0-0-tilanteesta. Tällä ei ole enää väliä.

– Tiedän, että muut joukkueet katsovat pelejämme ja meidän on voitettava seuraava ottelu päästäksemme finaaliin. Meidän on pysyteltävä hiljaisina, rauhallisina, rentoina ja todella iloisina.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.