Huippuvireinen Albion Ademi Veikkausliigan kuukauden pelaaja – katso kaikki valinnat

© Kuva: Juha Tamminen

21-vuotias Albion Ademi on valittu Veikkausliigan elokuun pelaajaksi. Tällä kertaa kuukauden pelaajan palkinnosta ei syntynyt edes kovin kummoista kisaa, sillä niin hurjassa vauhdissa IFK Mariehamnin laitahyökkääjä oli koko elokuun ajan.

Ademi teki seitsemässä ottelussa seitsemän maalia ja syötti kolme osumaa. Moni maaleista oli vieläpä erinomaisen komea. Suomen poikamaajoukkueista tuttu, mutta Albanian maajoukkuepaidan valinnut Ademi johtaa Veikkausliigan maalitilastoa kymmenellä maalillaan.

Ademin aiempi yhden kauden maaliennätys oli kaudella 2018 tehnyt neljä maalia, joten mies on pannut tällä kaudella totisesti tuulemaan. Ademi on pelannut aiemmin Veikkausliigaa Interissä ja PS Kemissä, mutta täksi kaudeksi hän siirtyi Interistä IFK Mariehamniin.

Kuukauden pelaajan valitsevat äänestyksellä Veikkausliigan pelaajat. Kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen valitsee puolestaan Veikkausliiga.

Kuukauden valmentajaksi valittiin puolestaan HJK:n käskyttäjä Toni Koskela. HJK ei hävinnyt elokuussa peliäkään, vaan voitti kahdeksasta pelistään viisi ja pelasi kolme tasapeliä. HJK johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Interiin. KuPS on viiden pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.

Kuukauden joukkueeseen valittiin HJK:sta peräti viisi pelaajaa. KuPS sai mukaan kaksi miestä, ja Honka, Inter, IFK Mariehamn ja Ilves yhden kukin. Veikkausliigaan palannut keskuspuolustaja Valtteri Moren valittiin mukaan, vaikka hän pelasi vain neljässä joukkueensa kahdeksasta ottelusta.

Veikkausliigan elokuun joukkue (4-1-4-1):

Tim Murray (FC Honka)

Nikolai Alho (HJK) – Valtteri Moren (HJK) – Rick Ketting (FC Inter) – Daniel O’Shaughnessy (HJK)

Bubacar Djalo (HJK)

Usman Sale (KuPS) – Petteri Pennanen (KuPS) – Jair (Ilves) – Albion Ademi (IFK Mariehamn)

Roope Riski (HJK)

Kuukauden pelaaja: Albion Ademi (IFK Mariehamn)
Kuukauden valmentaja: Toni Koskela (HJK)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.