KuPS vältti pahimman arvan – mahdollinen Eurooppa-liigan karsintojen playoff-vastustaja selvillä

© Kuva: Juha Tamminen

Perjantaina arvottiin Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheen ottelupareja. KuPS:n kohdalla arpaonni oli vähintäänkin kohtuullinen.

Kolmannella kierroksella KuPS kohtaa Liettuan mestari Suduvan. Jos kuopiolaiset selvittävät tiensä jatkoon, tulee playoff-vaiheessa vastaan joko ruotsalainen Djurgården tai romanialainen CFR Cluj.

Molemmat ovat toki kovia vastustajia, mutta arpaonni olisi voinut tuoda myös Mestarien liigassa viime kaudella nähdyn Dinamo Zagrebin tai Eurooppa-liigan lohkovaiheessa viime kaudella pelanneen Young Boys Bernin. Näin ollen KuPS vältti pahimman mahdollisen vastustajan.

Djurgården on tällä hetkellä Ruotsin Allsvenskanissa viidentenä ja viime kaudella seura juhli Ruotsin mestaruutta. Djurgården putosi Mestarien liigan karsinnoista unkarilaiselle Ferencvárosille maalein 0-2. Eilen, torstaina ruotsalaiset voittivat Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella gibraltarilaisen Europa FC:n maalein 2-1.

Cluj on eurooppalainen huippuseura, joka pelasi viime kaudella Eurooppa-liigaa. Cluj putosi Eurooppa-liigan jatkopeleistä koko turnauksen voittaneelle Sevillalle vierasmaalisäännön turvin, kun yhteismaalit olivat 1-1. Mestarien liigan karsinnoista Romanian hallitsevan mestarin pudotti Dinamo Zagreb.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.