Veikkausliiga
TPS – FC Haka
Keskiviikko 09.09. klo 18:30

Keskiviikon Veikkausliigasta nostetaan alakerran kamppailu TPS:n ja FC Hakan välillä. Ottelu on molemmille hyvin tärkeä, sillä joukkueet ovat viimeistä edellisillä sijoilla peräkkäin taulukossa ja eroa on vain yksi piste. Sarjanousijat haluavat kaikin keinoin välttää ranskalaisen visiitin Veikkausliigaan ja siksi tässä ottelussa on korkeat panokset.

TPS on piristynyt Jonatan Johanssonin valmennuksessa, mutta maalinteko on turkulaisille edelleen vaikeaa. TPS on vahvistanut joukkuetta siirtoikkunan aikana ja Johansson on antanut peliaikaa niille pelaajille, joita työnteko on tuntunut eniten kiinnostavan. Maaottelutauon aikana TPS koki takaiskun, kun joukkueen keskikentällä mukavasti esiintynyt Jesper Karlsson loukkaantui ja miehen kausi on ohi. Myös Juhani Pikkarainen on poissa muutaman viikon.

Hakan suurin ongelma Veikkausliigassa on ollut vuotava puolustus. Tätä ongelmaa palkattiin valmennustiimiin ratkomaan Sami Hyypiä. Vaikkei huuhkajalegendalla suuria näyttöjä valmennuspuolelta olekaan, pystyy hän varmasti auttamaan joukkuetta. Lisäksi akuuttia topparipulaa paikattiin hankkimalla Luiyi de Lucas. Lisäksi Niklas Friberg on kuntoutunut ja palaa koskilaisten alakertaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusta on syytä odottaa tasaista pienten marginaalien ottelua. Lisäksi ottelun tärkeys voi heijastua taktiikoissa ja laskea maaliodotusarvoa. Kaikkein eniten vetomielessä tässä ottelussa kiinnostaakin vähämaalisuus. Korkeintaan kaksi maalia tuo lunastuksen vetosuositukselle, joka on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO