Marcus Forss valittiin tähdistöjoukkueeseen – lätkäistiin surutta oudolle pelipaikalle

© Kuva: Getty Images

Pikkuhuuhkajissa lokakuussa pelannut Marcus Forss nimettiin maanantaina EFL:n viikon joukkueeseen. EFL hallinnoi Englannin toista, kolmatta ja neljättä sarjatasoa, eli Mestaruussarjaa, Ykkösliigaa ja Kakkosliigaa.

Moni saattoi kuitenkin hieraista silmiään suomalaiskärkimiehen pelipaikan nähtyään. Forssia ei nimittäin oltu sijoitettu grafiikassa omalle pelipaikkaalleen piikkiin, vaan tylysti keskikentän pohjalle. Tätä ovat kommentoineet hämmästystyneinä monetkin EFL:n twiitin nähneet.

Forss pelasi lauantain Stoke-Brentford -ottelussa vain 27 minuuttia, mutta teki siinä ajassa kaksi maalia. Suomalaisen maaleista huolimatta Brentford hävisi pelin 2-3.

Kaikkiaan Forss on nyt pelannut neljässä Mestaruussarjan ottelussa 89 minuuttia ja tehnyt joukkueelleen kolme maalia. Lisäksi hän on tehnyt kaksi maalia neljässä Liigacupin ottelussa. Maalit syntyivät Valioliigan West Bromwichia ja Fulhamia vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.