Neymar jälleen sairastuvalle – brassitähti jää sivuun myös tulevista MM-karsintapeleistä

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjää Neymaria odottaa muutaman viikon tauko tositoimista.

Neymar, 28, loukkasi nivusensa keskiviikkona Mestarien liigan ottelussa Başakşehiriä vastaan ja joutui tulemaan vaihtoon hieman ennen puolen tunnin täyttymistä. PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel kertoi perjantaina, että brassihyökkääjä ei ole hetkeen hänen käytettävissään.

– Olemme surullisia. Hänellä on pieni vamma lähentäjässään, kommentoi Tuchel Goalin mukaan.

– En usko, että hän voi pelata Brasilian paidassa. Tämänhetkisen tietomme mukaan hän palaa tositoimiin maajoukkuetauon jälkeen.

Jos PSG:n arvio pitää paikkaansa, Neymar on sivussa ainakin kahdesta Ranskan pääsarjapelistä sekä Mestarien liigan ottelusta RB Leipzigia vastaan.

Brasilia kohtaa marraskuun maajoukkuetauolla MM-karsinnoissa Venezuelan kotikentällään ja Uruguayn vieraissa. Neymar on kolmella osumallaan Etelä-Amerikan MM-karsintojen maalipörssin jaetulla piikkipaikalla Perun André Carrillon ja Uruguayn Luis Suárezin kanssa.

Neymar on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista siirryttyään PSG:hen vuonna 2017 Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla. Transfermarkt-sivuston mukaan häneltä on jäänyt PSG:ssä yli 60 ottelua väliin erilaisten vammojen takia.

Kunnossa ollessaan hän on kuitenkin osoittanut arvonsa. Neymar on pelannut pariisilaisseurassa 91 ottelua tehden niissä yhteensä 72 maalia ja syöttäen 45. Hiljattain hän nousi Brasilian maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijätilastossa toiseksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.