Ranskalaishyökkääjältä pyydettiin henkkareita Mestarien liiga -pelin alla – näppäili nimensä Googleen

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan otteluissa pidetään koronavirusprotokollan mukaisesti tarkkaa huolta siitä, että stadioneille ei päästetä ylimääräisiä ihmisiä. Tämän sai todistaa myös laitahyökkääjä Marcus Thuram, joka pelaa tänään, keskiviikkona, Borussia Mönchengladbachin kanssa Internazionalen vieraana.

Thuramia, 23, pyydettiin todistamaan henkilöllisyytensä hänen saapuessa Milanon San Siro -stadionille. Ranskalaistaiturilla ei ollut kuitenkaan ilmeisesti vaadittavia papereita mukana, joten hän kaivoi kännykkänsä esille ja näppäili nimensä Googleen.

Borussia latasi sosiaaliseen median kuvan, jossa Thuram raottaa kasvomaskia naamaltaan ja näyttää hakutuloksia stadionin järjestyksenvalvojalle.

Internazionalen ja Borussia Mönchengladbachin välinen ottelu alkaa kello 22.00 ja näkyy suorana C Morelta. Inter tiedotti ottelun alla, että laitapelaaja Achraf Hakimilla todettiin koronavirustartunta, joten Marokon maajoukkuepelaajaa ei nähdä tositoimissa illalla.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!