EM-karsinnat
Slovakia – Irlanti
Torstai 08.10. klo 21:45

Slovakia ja Irlanti ottelevat EM-jatkokarsinnoissa torstaina. Tämän ottelun voittaja pääsee kisailemaan lopputurnauspaikasta joko Bosnia & Hertsegovinaa tai Pohjois-Irlantia vastaan. Panokset ovat siis kovat – molemmat joukkueet nähtiin vuoden 2016 EM-kisoissa ja paikan uusiminen on varmasti tavoitteena.

EM-karsinnoissa Slovakia sijoittui lohkossaan kolmanneksi Kroatian ja Walesin jälkeen. Slovakian syyskuu Nations Leaguessa oli puolivillainen. Tsekki oli selkeästi parempi lukemin 1-3 ja Israelin kanssa tasattiin pisteet lukemin 1-1. Molemmissa otteluissa Slovakia oli pelillisesti ottavana osapuolena. Tämän pelin alla joukkue kärsi takaiskun, kun Stanislav Lobotka ja Milan Skriniar eivät saaneet matkustuslupaa koronaepidemian vuoksi.

Myöskään Irlanti ei ole parhaimmillaan. Huuhkajia vastaan kärsityn kotitappion myötä joukkueen tulivoiman puute kävi hyvin ilmeiseksi. Omassa karsintalohkossaan Tanskan ja Sveitsin taakse jäänyt Irlanti ei ollut kovin häävi myöskään Nations League -pelissä Bulgariaa vastaan. Stephen Kennyltä puuttuvat tässä ottelussa Seamus Coleman, Harry Arter sekä Darragh Lenihan. On selvää, että joukkueen tulee parantaa, jotta lopputurnauksen portit avautuisivat.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelua voi pitää lähtökohtaisesti ennakkoon tasaisena ja vähämaalisena. Slovakiaa on menetyksistään huolimatta vaikea pitää kotonaan altavastaajana, joten veto lähtee kotimenestykselle: Tasapeli ei vetoa: Slovakia kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO