Diego Maradona menehtyi keskiviikkona sydänpysähdykseen. Maradona oli kuollessaan 60-vuotias. Maradona menehtyi Buenos Airesin metropolialueella.

Carlos Bilardo valmensi Maradonaa Argentiinan A-maajoukkueessa, Sevillassa ja Boca Juniorsissa.

Bilardo oli Argentiinan A-maajoukkueen päävalmentajana kahdeksan vuoden ajan. Bilardon alaisuudessa Maradona voitti kuuluisan maailmanmestaruutensa kesällä 1986.

Neljää vuotta myöhemmin Bilardo luotsasi Argentiinan toistamiseen MM-finaaliin, mutta silloin Maradonan Argentiina taipui Länsi-Saksalle 0-1.

Tätä nykyä 82-vuotias Bilardo, lempinimeltään Tohtori, kärsii terveysongelmista. Bilardon lääkäriä oli ohjeistettu sammuttamaan televisio, jos siellä näkyisi jotain dramaattista, joka voisi vaikuttaa maailmanmestarivalmentajan terveyteen.

– Hän on kodimme lähettyvillä olevassa hoitokodissa lääkärinsä kanssa. Lääkäriä oli ohjeistettu sammuttamaan televisio, jos jotain tällaista tapahtuisi. Bilardo katsoi televisiota ja se sammutettiin. Hänelle väitettiin virtajohdon katkenneen. Emme halunneet, että hän saisi tietää tästä median kautta, Bilardon veli Jorge Bilardo totesi Radio Provincialle.

– Carlosille Maradona oli kuin oma poika. Heillä oli isä-poika -suhde. Heillä oli omat tappelunsa sun muut.