Emämunaus vai kenttämestarin erikoinen? Lukas Hradecky teki hämmentävän oman maalin Bundesliigassa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalivahdille Lukas Hradeckylle sattui lauantaina hämmentävä hutipotku, kun hänen edustamansa Bayer Leverkusen voitti Arminia Bielefeldin vieraskentällä 2-1 Saksan Bundesliigassa.

Bielefeldin tasoitusosuma merkattiin Hradeckyn omaksi maaliksi, joka syntyi hyvin omituisella tavalla.

Pallo vieri Daley Sinkgravenin syötöstä rauhallisesti kohti Hradeckya, joka yritti kiskaista pelivälineen pois maaliltaan, mutta hän saikin todella epäonnisen osuman palloon, joka pomppi hänen selkänsä taakse Leverkusenin omaan verkkoon. Osuma oli jo siitä todella epäonninen, että Sinkgravenin syöttö olisi mennyt maalin ohi, jos Hradecky ei olisi potkaissut palloon.

 

Hradeckyn onneksi Leverkusen nousi vielä loppuhetkillä voittoon hallittuaan ottelua mielin määrin. Aleksandar Dragović täräytti vieraiden voittomaalin pilkun tienoilta hieman ennen varsinaisen peliajan täyttymistä. Sarjanousija Bielefeld ei laukonut pelissä kertaakaan kohti Hradeckyn maalia.

Leverkusen nousi voiton myötä taulukossa toiseksi ennen kierroksen viimeisiä pelejä.

Päättyneellä maajoukkuetauolla Hradecky pelasi Huuhkajien molemmat ottelut Nations Leaguessa, kun Suomi voitti Bulgarian 2-1 ja hävisi Walesille 1-3. Huuhkajat tuli lohkossaan toiseksi jääden neljä pistettä Walesia perään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.