Juventus kohtaa illalla Mestarien liigassa Ferencvarosin vieraskentällä. Juventus sai viime sunnuntaina Speziaa vastaan pelatussa ottelussa Cristiano Ronaldon takaisin pelikentille. Kaikkia Ronaldon tekemiset eivät silti miellytä.

Juventuksen entinen puolustaja Pasquale Bruno, 58, otti kantaa Ronaldon kielitaitoon. Ronaldo on pelannut kaksi täyttä kautta Juventuksessa, mutta hän ei ole vielä oppinut kommunikoimaan pelikaverien kanssa italian kielellä. Bruno teki pitkän uran Serie A:ssa ja edusti Juventusta vuosina 1987-90.

– Hän on ylimielinen. Hän on asunut Italiassa kaksi vuotta, eikä hän ole oppinut meidän kieltämme. Hän ilmaisee itseään espanjan kielellä. Hän ei kunnioita joukkuetovereitaan tai italialaisia ylipäätään, Bruno jyrisi Mediasetin Tiki Taka -ohjelmassa.

Ronaldo oli peleistä sivussa koronaviruksen takia, mutta näillä näkymin hän on mukana illalla Ferencvarosia vastaan. Ronaldo oli tärkeässä roolissa viime sunnuntaina Speziaa vastaan, kun hän teki heti kaksi maalia Juven 4-1-voitossa.

Ferencvaros-Juventus käynnistyy kello 22.