Huuhkajilla edessään järkyttävän kova tason mittaus! – Tässä Ranskan tähtiä vilisevä joukkue

© Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkue kohtaa ensi viikon keskiviikkona harjoitusottelussa hallitsevan maailmanmestarin Ranskan Pariisissa. Ranska julkisti torstai-iltana joukkueensa tuleviin maaotteluihin.

Ranska kohtaa Suomi-ottelun jälkeen Nations Leaguessa Portugalin 14.11. ja sen jälkeen päätösottelussa Ruotsin 17.11. Ranska on tällä hetkellä tasapisteissä Portugalin kanssa Nations Leaguen A-liigan kolmoslohkon kärjessä, joten lohkovoitto saattaa ratketa Portugalia vastaan. Lohkovoittaja etenee Nations Leaguen lopputurnaukseen.

Odotettavaa oli, että Ranska lähtee tuleviin maaotteluihin parhaalla mahdollisella joukkueellaan. Huuhkajat saa siis testata tasoaan aivan maailman parhaita pelaajia vastaan. Ranska on tällä hetkellä FIFA-rankingissa toisena Belgian jälkeen.

Huuhkajia vastaan Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps saattaa silti antaa mahdollisuuksia vähemmän peliaikaa maajoukkueessa saaneille pelaajille. Samaa toki on odotettavissa myös Huuhkajien puolelta. Voit katsoa Suomen joukkueen tästä.

Ranskan joukkueesta löytyy muun muassa Tottenhamin maalivahti Hugo Lloris, Real Madridin toppari Raphaël Varane, Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba sekä PSG:n hyökkääjä Kylian Mbappé.

Debytanttina nähdään Borussia Mönchengladbachin hyökkääjä Marcus Thuram, joka teki reilu viikko sitten kaksi maalia Mestarien liigassa Real Madridia vastaan. Marcus Thuram on vuoden 1998 MM-kultamitalisti Lilian Thuramin poika. Lilian on eniten maaotteluita Ranskan A-maajoukkueessa pelannut pelaaja 142 maaottelullaan.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Maalivahdit:
Benoit Costil (Bordeaux), Hugo Lloris (Tottenham), Mike Maignan (Lille), Steve Mandanda (Marseille)

Puolustajat:
Lucas Digne (Everton), Leo Dubois (Lyon), Lucas Hernandez (Bayern München), Presnel Kimpembe (PSG), Clement Lenglet (Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern München), Raphaël Varane (Real Madrid), Kurt Zouma (Chelsea)

Keskikenttä:
N’Golo Kanté (Chelsea), Steven Nzonzi (Stade Rennais), Paul Pogba (Man Utd), Adrien Rabiot (Juventus), Moussa Sissoko (Tottenham), Corentin Tolisso (Bayern München)

Hyökkääjät:
Wissam Ben Yedder (Monaco), Kingsley Coman (Bayern München), Nabil Fekir (Real Betis), Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Barcelona), Anthony Martial (Man Utd), Kylian Mbappé (PSG), Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach)

Päävalmentaja:
Didier Deschamps


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.