Suomi kohtaa tänään keskiviikkona Walesin Nations Leaguen ratkaisuottelussa.

Wales on joutunut valmistautumaan otteluun kohun keskellä, sillä joukkueen päävalmentaja Ryan Giggs on epäiltynä vakavasta rikoksesta.

Giggsin epäillään syyllistyneen entisen tyttöystävänsä, Kate Grevillen, pahoinpitelyyn 1. marraskuuta. Poliisi pidätti Giggsin mutta on sittemmin päästänyt Manchester United -legenda vapaalle jalalle odottamaan tutkinnan valmistumista.

LUE MYÖS:

Greville puolestaan astui hiljattain ensimmäistä kertaa ulkoilmaan niin, että Britannian keltainen lehdistö onnistui napsimaan hänestä kuvia. Greville otti koiransa, pakkasi tavaransa ja muutti ulos parin asunnosta. Kuvien perusteella Grevillen huuli on selvästi turvoksissa.

The Sunin haastattelema lähde kertoi että viime ajat eivät ole olleet Grevillelle helppoja:

– Tämä on ollut Katelle yhtä helvettiä. Hänen elämänsä pahimmat kaksi viikkoa, yhtä painajaista, lähde sanoi lehden mukaan.

LUE MYÖS:

– Kate ei halua puhua asiasta, mutta hän on selvästi järkyttynyt. Heillä on aiemminkin ollut riitoja, mutta nyt tämä oli selvästi tässä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huuhkajat kohtaa Walesin Cardiffissa keskiviikkoiltana. Ottelu alkaa kello 21.45 Suomen aikaa. SuomiFutis tarjoaa otteluun kattavan ennakkopaketin ja live-seurannan.

LUE MYÖS: