Liverpoolin loukkaantumiskriisi syvenee – puolustajat uhkaavat loppua kesken

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin toppari Joe Gomez on käynyt polvileikkauksessa ja on todennäköisesti sivussa ”merkittävän” osan kaudesta, kertoo seura sivuillaan.

Gomez, 23, loukkaantui keskiviikkona Englannin maajoukkueen harjoituksissa.

Hänen loukkaantumisensa on iso isku Liverpoolille, joka menetti jo aiemmin tähtitopparinsa Virgil van Dijkin sairastuvalle polvivamman takia. Van Dijkin, 29, kohdalla on vielä auki, pystyykö hän pelaamaan enää tällä kaudella.

Lisäksi Liverpool joutuu pärjäämään noin kuukauden päivät ilman laitapuolustajaansa Trent Alexander-Arnoldia, joka loukkasi pohkeensa viime viikonloppuna Valioliigan ottelussa Manchester Cityä vastaan. Alexander-Arnold, 21, oli ennen loukkaantumistaan esiintynyt tällä kaudella Liverpoolin jokaisessa pelissä Valioliigassa ja Mestarien liigassa ja Gomez vain yhdessä vähemmän.

Tällä hetkellä Joël Matip on Liverpoolin ainoa kokenut luontainen keskuspuolustaja. Keskikenttäpelaaja Fabinho on ajoittain tuurannut topparina, mutta hän on kärsinyt viime aikoina takareisivammasta.

Brittimediassa on pohdittu, yrittääkö Liverpool hankkia tammikuun siirtoikkunassa uuden topparin auttamaan loukkaantumissuman keskellä vai luottaako seura nuoriin puolustajiinsa Rhys Williamsiin, Sepp van den Bergiin, Nathaniel Phillipsiin ja Billy Koumetioon, jotka ovat yhteensä esiintyneet punapaitojen ykkösmiehistössä 11 kertaa. Viikonloppuna 18 vuotta täyttävä Koumetio ei ole vielä debytoinut edustusjoukkueessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.