PSG saavutti tiistaina Mestarien liigassa elintärkeän voiton, kun se kukisti RB Leipzigin 1-0 Neymarin viimeistelemällä rankkarimaalilla. H-lohko jatkuu edelleen tasaisena, mutta voitto paransi huomattavasti PSG:n osakkeita. Tappiolla se olisi ollut jo miltei selkä seinää vasten.

Voitosta huolimatta toimittajat epäilivät pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa edelleen valmentaja Thomas Tuchelin asemaa seurassa. Ja sekös saksalaista suututti. Kun Tuchelilta kysyttiin hänen tulevaisuudestaan, hän lähestulkoon suuttui ja antoi toimittajille satikutia.

– Tänään meiltä puuttui vain rytmiä. Minusta tuntuu, että te toimittajat teette aina samoja kysymyksiä. Jos teillä on munaa siihen, voitte kysyä tuota pukukopilta. Jos uskallatte, käykää kysymässä asiasta pelaajilta, Tuchel latasi.

[readmore from=PSG]

PSG piti palloa pelissä vain 40-prosenttisesti ja laukoi vain kahdesti kohti maalia. Tuchel ei silti antanut päänsä painua.

– Emme luoneet maalipaikkoja Leipzigia vastaan, mutta puolustimme sydämellä, solidaarisesti ja kaikki yhdessä. Me voitimme, enkä minä aio pyydellä anteeksi.

Lähde: AS