Glen Kamara sai kehuja ja risuja – ”Suomalaisen pallollinen pelaaminen oli poikkeuksellista kuten aina”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara esiintyi torstaina edukseen, kun hänen edustamansa Rangers varmisti paikkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.

Kamara, 25, tahkosi täydet minuutit Rangersin voittaessa Standard Liègen kotikentällään 3-2. Hän oli mukana alustamassa kahta Rangersin maalia ja pelasi kauttaaltaan vahvan ottelun.

Glasgow Live -sivustn antoi Kamaran arvosanaksi 8, arvostaen hänen suorituksensa korkeimmalle kaikista Rangersin pelaajista.

– Luultavasti Rangersin johdonmukaisin pelaaja 90-minuuttisen ajan. Antoi mahtavan syötön [Ryan] Kentille kolmannessa maalissa ja taisteli hyvin läpi ottelun. Todella hyvä esitys suomalaiselta, perusteli sivusto.

Glasgow Timesin mukaan Kamara oli yksi Rangersin onnistujista torstaina. Paikallislehti antoi hänelle ja muutamalle muulle pelaajalle arvosanaksi 8.

– Suomalaisen keskikenttäpelaajan pallollinen pelaaminen oli poikkeuksellista kuten aina. Mokasi hädin tuskin yhtään syöttöä.

Yksinomaan Rangersia seuraava Rangers News-sivusto antoi Kamaralle arvosanaksi 7 ja päälle hieman kritiikkiä.

– [Kamaran] 75. ottelu Rangerissa, mutta hän oli ajoittain alkuhetkillä aivan liian passiivinen Rangersin ollessa tappiolla. Rupesi kunnolla kontrolloimaan asioita ja määräämään tempoa [Steven] Davisin kanssa, kun Rangers käänsi pelin.

Rangers kamppailee ensi viikolla lohkovoitosta Benfican kanssa. Kummallakin on 11 pistettä. Rangers pelaa Lech Poznańin vieraana ja Benfica matkaa Standard Liègen vieraaksi. Kamara on pelannut tällä kaudella täydet minuutit Rangersin jokaisessa europelissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.