Paulo Dybalan nykyinen sopimus Juventuksen kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eli kesällä 2022.

Viisi ja puoli vuotta sitten Palermosta Juventukseen siirtyneen Dybalan alkukausi on ollut vaikea. 12 ottelussa on syntynyt kaksi maalia ja syöttötili on vielä avaamatta. Dybala onnistui maalinteossa sunnuntaisessa Genoa-kamppailussa.

Dybala on ollut aktiivisesti siirtohuhuissa jo usean vuoden ajan, sillä argentiinalaistaiturin peliesitykset Juventuksessa eivät ole olleet tasaisia.

Dybala kertoi, että hänen agenttinsa oli ollut Torinossa muutaman viikon ajan, mutta Juventus ei ottanut häneen yhteyttä, joten osapuolet eivät neuvotelleet jatkosopimuksesta.

– Sopimuksesta on sanottu niin paljon valheellisia asioita, että minun on puututtava tähän. Agenttini oli täällä Torinossa muutaman viikon ajan, mutta Juventus ei ottanut häneen yhteyttä. Olen pettynyt kuullessani puhetta rahasummista.

– Olisi parempi asia, jos voisimme sanoa, miten asiat todellisuudessa on, koska nyt faneja yritetään käännyttää minua vastaan.

Dybala haluaisi jatkaa uraansa Juventuksessa.

– Rakastan tätä seuraa ja olen aina sanonut haluavani jäädä tänne. Suhteeni kannattajien kanssa on hyvä. Olen hyvin lojaali Juventukselle ja ihmiset tietävät sen.

Lähde: Sky Sport Italia