Lukas Hradecký nimesi maailman tämän hetken parhaan joukkueen: ”Jos joku sanoo jotakin muuta, on mielestäni väärässä”

© Kuva: Getty Images

Leverkusenin suomalaismaalivahti Lukas Hradecký koki lauantaina tappion katkeraa kalkkia, kun Bayern Münchenin maaliruisku Robert Lewandowski iski 2–1-voittomaalin Bundesliigan huippuottelun viimeisillä sekunneilla.

Jos Leverkusen olisi välttänyt tappion, se komeilisi tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä. Bayern johtaa sarjaa nyt kahden pisteen erolla.

– Tappio ei ollut ansaittu. Me itse asiassa pelasimme samalla tasolla Bayernin kanssa. Ne olivat kaksi tarpeetonta maalia, jotka maksoivat meille tänään voiton. Se on erittäin turhauttavaa, mutta valitettavasti sitä ei voi muuttaa, Hradecký totesi Leverkusenin Twitter-tilin mukaan.

– Pelasimme tasaisen ottelun maailman tämän hetken parasta joukkuetta vastaan. Jos joku sanoo jotakin muuta, on mielestäni väärässä, suomalainen kommentoi puolestaan Bundesliigan verkkosivujen videohaastattelussa.

Hradeckýn mielestä Leverkusenin pelaajien ei ole syytä masentua, vaikka pisteet jäivät tällä kertaa saamatta.

– Meidän on jatkettava työntekoa, ja ansaitun pienen tauon jälkeen uskon, että vuodesta 2021 tulee meille erittäin menestyksekäs.