© Kuva: Getty Images

Manchester United – PSG: Tasaisen lohkon tärkeä kamppailu

Mestarien liiga
Manchester United – PSG
Keskiviikko 02.12. klo 22:00

Mestarien liigassa jatketaan lohkovaiheesta pudotuspeleihin jatkavien joukkueiden selvittelyä. H-lohkossa tilanne on herkullisen tasainen, sillä lohkoa johtava Manchester United on kolme pistettä edellä perässä vaanivia Paris SG:tä ja RB Leipzigiä. Keskiviikon ottelu Unitedin ja PSG:n välillä onkin tuikitärkeä molemmille joukkueille.

Manchester United on voittanut viimeiset kolme valioliigapeliään ja Mestarien liigassakin saatiin otettua maukas revanssi Basaksehiristä. Otteluruuhka on vaatinut veronsa ja on mielenkiintoista, ketä Ole Gunnar Solskjaer pystyy nostamaan avaukseen keskiviikkona – epävarmoja tapauksia on useita. Ainakin David de Gean odotetaan pystyvän torjumaan ottelussa. Paul Pogban, Scott McTominayn sekä Luke Shaw’n pelikunnot ovat kysymysmerkkejä tällä hetkellä.

PSG on äärettömän nimekäs nippu, joka ei ole alkukaudesta esiintynyt aivan luokkansa mukaisesti. Viime UCL-kierroksella Thomas Tuchelin suojatit tekivät itselleen suuren palveluksen voittamalla RB Leipzigin. Viikonloppuna kotimaan sarjassa joukkue joutui pettymään, kun Bordeaux haki sitkeällä esityksellä vieraspisteen Pariisista. Tuchelilla on muutama poissaolo huolenaan, mutta kentälle saadaan silti laatua.

Lyö vetoa ottelusta:

Unitedille riittää pistekin ottelusta jatkopaikkaan – PSG puolestaan janoaa voittoa. Vieraat ovat epäilemättä vahvempi joukkue ja nyt pitäisi viimeistään saada kaikki tehot irti. Kerroin riittää pelisijoitukseen: vetosuositus on Paris SG voittaa ottelun kertoimella 2,45.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.