MTV Urheilu: Roman Eremenko jäi omasta tahdostaan pois Huuhkajista

© Kuva: Getty Images

Viime vuosikymmenellä Suomen ehdottomasti parhaimpiin jalkapalloilijoihin lukeutuneen Roman Eremenkon viimeisimmästä maaottelusta on kulunut pian jo neljä vuotta ja viisi kuukautta. Kolme kertaa (2011, 2014 ja 2015) Suomen vuoden pelaajaksi valittu Eremenko on pelannut kaikkiaan 73 A-maaottelua, mutta viimeisin niistä pelattin 5.9.2016 Kosovoa vastaan.

Peleihin tuli lokakuussa 2016 toki pakollinen tauko niin seura- kuin maajoukkuetasollakin Eremenkon kokaiinikäryn vuoksi, mutta nyt hän on jo pelannut taas reilut kaksi vuotta: ensin Moskovan Spartakissa ja sitten nykyisessä seurassaan Rostovissa.

Maajoukkueeseen Eremenko ei ole kuitenkaan palannut pitkään jatkuneista spekulaatioista huolimatta. MTV Urheilu kirjoittaa nyt, että päävalmentaja Markku Kanervasta asia ei ole ollut kiinni. MTV:n tietojen mukaan Eremenko jäi kokonaan sivuun vuonna 2019 pelatuista EM-karsinnoista sekä tämän syksyn Nations Leaguesta yksinomaan omasta aloitteestaan. MTV:n juttu löytyy täältä.

Kanervan kerrotaan keskustelleen Eremenkon kanssa kasvotusten ja hyvässä hengessä muutamia kertoja viime vuosien aikana, mutta 33-vuotias Eremenko ei ole ollut valmis Huuhkajiin paluuseen. Kanerva olisi hänet valmis joukkueeseen mukaan ottamaan.

Eremenko on Rostovin kapteeni ja pelaa pääsääntöisesti joukkueensa avauskokoonpanossa. Kaudella pelaamissaan 17 ottelussa hän on tehnyt yhden ja syöttänyt yhden maalin. Rostov on Venäjän Valioliigassa 19 kierroksen jälkeen viidentenä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.