Valioliiga
Newcastle – Liverpool
Keskiviikko 30.12. klo 22:00

Vuoden viimeiset valioliigapelit pelataan keskiviikkona. Nosto otetaan Newcastlen ja Liverpoolin välisestä ottelusta St. James Parkilla. Newcastlella on alla kova viikko, sillä perinteisen Tapaninpäivän pelin lisäksi viikolla tahkottiin myös Liigacuppia. Pool puolestaan pelasi oman pelinsä päivää myöhemmin, mikä tarkoittaa lyhyempää palautumisaikaa.

Steve Bruce harrasti viikonloppuna hieman kierrätystä Manchester Cityä vastaan. Tämä oli varmasti tarpeen, sillä viime viikon kokonaisrasitus oli kova. Bruce joutuu edelleen taiteilemaan kokoonpanonsa kanssa, sillä pahimmillaan kokoonpanosta on seitsemän pelaajaa ulkona – tosin keskiviikon aikana nähdään lopullinen totuus. Bruce lähtee takuuvarmasti puolustusvoittoisella taktiikalla liikkeelle ja yrittää aiheuttaa Poolille toisen perättäisen pistemenetyksen.

Poolin sunnuntainen peli West Bromwichia vastaan päättyi nimittäin pettymykseen, kun vastaiskujen voimaan luottanut WBA tuli kymppi ennen loppua tasoihin. Lisää lunta tupaan tuli, kun Joel Matip loukkaantui jälleen ja tämä aiheuttaa Jürgen Kloppille päänvaivaa puolustuksen järjestelyyn. Klopp saattaa muutenkin kierrättää miehistöään otteluruuhkassa ja loukkejahan Poolilla on jo ennestään riittävästi. Keskiviikon haaste voi pelillisesti olla hyvinkin samanlainen kuin viikonloppuna WBA:ta vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti lähdetään etua hakemaan kotijoukkueen tasoituksista. Puolentoista maalin handicapilla saadaan vetovoitto vielä maalin tappiollakin. Pool on luonnollisesti jättisuosikki, mutta kertoimien puolesta valueta on Newcastlen puolella. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Newcastle +1.5 kertoimella 2,06.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO